1. Hribolazčev hribohod

Postavimo skupni rekord? 6.septembra vas vabimo na 6 urni pohod. Preizkusite svojo vztrajnost ali zabeležite le en vzpon. Kakorkoli bodite z nami na izzivu ali le prijetnem druženju na vrhu.

1. Hribolazčev hribohod

 

Izzivamo te, da se preizkusiš v 6 urnem vzponu na enega od hribov, kjer stoji sistem Hribolazec.si

(Kjer stoji sistem PeakCheck.com - elektronska planinska knjiga - bo v tem dnevu postavljena kontrolna točka tudi ob vznožju).

ŠTARTNE LOKACIJE 1. HRIBOLAZČEVEGA HRIBOHODA 

Seveda ni nujno, da se povzpenjaš vseh 6 ur - čeprav je mišljeno, da narediš čim več vzponov. Za dobro voljo bo dovolj že, če se nam pridružiš z vsaj enim vzponom na eno od priljubljenih slovenskih izletniških točk.

- Šmarno goro
- Slivnico
- Jošt nad Kranjem
- Planina nad Vrhniko
- Primož nad Kamnikom

Število svojih vzponov boš lahko beležil s ključkom PeakCheck, vendar se je potrebno z istim ID ključka registrirati tudi na spletnem portalu Hribolazec.si.

 PRED DOGODKOM:

Prijavi se na izziv do 3.9. 2014 na mail: dogodki@hribolazec.si pripiši ime in priimek, ter hrib na katerega se boš povzpel. Razlog za prijavo je v lažji in boljši organizaciji glede na število prijavljenih.

Pred izzivom, moraš imeti ključek za uporabo (to je isti ključek kot za uporabo elektronske vpisne knjige PeakCheck.com) in biti registriran TUDI !! na spletnem portalu Hribolazec.si!

Ključek lahko kupiš po ceni 5€ preko spleta TUKAJ ali na vrhu katerekoli izmed postojank, kjer stoji sistem za beleženje vzponov in časa Hribolazec.si ali PeakCheck.com

TOREJ, ČE KLJUČEK ŽE IMAŠ, SE SAMO ŠE DODATNO REGISTRIRAJ NA PORTALU HRIBOLAZEC.SI!!

KAKO POTEKA DOGODEK?

Zbor:  sobota, 6.9.2014 ob 7.30, ob vznožju pri štartni kontrolni točki (stebriček ali terminal) Hribolazec.si / Peakcheck, kje bodo še enkrat predstavljena navodila.

Štart: ob 8.00 (vznožje ob spodnji kontrolni točki (stebriček ali terminal) Hribolazec.si / Peakcheck)

Konec:  ob 14.00 ( šteje se še vzpon, ki se zaključi na vrhu, zgornja kontrolna točka ob 13.59.59),

- Poti so markirane, dovolj široke za srečavanje in dobro uhojene.

- Ne hodi / ne teče se izven markiranih poti.

HRANA, PIJAČA IN OSTALO za vse, ki boste sodelovali:

Slivnica:
Čaj in prigrizki, energetske ploščice in napitek elektroliti

Šmarna gora:
Čaj, energetske ploščice in napitek elektroliti

Jošt nad Kranjem:
Čaj, energetske ploščice in napitek elektroliti

Planina nad Vrhniko:
Čaj, palačinke za vse. Na koncu teka topel obrok za najbolj pridne tekače, ki bodo oddelali 6 ur, energetske ploščice in napitek elektroliti

Primož nad Kamnikom:
Čaj, energetske ploščice in napitek elektroliti

Energetske ploščice in napitke elektrolit podarja Maxximum shop, trgovina s prehranskimi dopolnili

PRINCIP POTRJEVANJA VZPONOV:
Potrjevanje vzponov poteka preko sistema Hribolazec.si za beleženje vzponov in časa. Za uporabo sistema in za izziv potrebuješ ključek, s katerim se zabeležiš na vstopni (vznožje) točki in na končni točki (vrh) in tako zabeležiš vzpone. Ključek lahko kupiš po ceni 5€ in ga obdržiš za vedno TUKAJ ali ga lahko kupiš v kočah na vseh postojankah, kjer je postavljen Hribolazec.si ali PeakCheck.com - elektronska vpisna knjiga.

NAGRADE ZA TRUD:

Na vsakem hribu, bosta nagrajena najboljši moški in ženska, ki bosta največkrat prišla na vrh v 6-ih urah in preko sistema zabeležila svoje vzpone.
Med vsemi, ki boste sodelovali, pa bomo na vsakem hribu IZŽREBALI še po 2 nagrajenca.

Torej, če ga še nimaš, naroči ključek, ki ti ostane za vedno po ceni 5€ in sodeluj na dogodku, ki ti bo predihal pljuča v naravi ali pa se nam le pridruži na veselem dogodku in zabeleži svoj vzpon s ključkom na PeakCheck.com.

Za več informacij poglej na Hribolazec.si in PeakCheck.com

Se vidimo na vrhu!