Digitalna planinska knjižica


Uporaba knjižice vzponov je povsem enostavna, predvsem pa je ne boste nikoli izgubili ali založili. V njej imate za vedno shranjene svoje vzpone, spomine s slikami in zabeležkami ter pravimi žigi postojank.

Naročite ključek  - Registrirate se - Pogledate seznam koč in se odpravite na izlet

Alpe in zahod sonca

1. Ključek, ki je edini pripomoček za beleženje vzponov lahko kupite v koči  ali ga naročite TUKAJ. Cena ključka je 5€.

2. Po pošti vam pošljemo ključek - v obliki obeska, katerega si pripnete na vaše ključe, spravite v denarnico ali kam drugam.  Skratka na takšno mesto, da obesek ob naslednjem obisku gore ne bo na  vas čakal doma.

3. Uredite svoj profil TUKAJ in že imate aktivno vašo virtualno planinsko knjižico, ki jo po vsakem zabeleženem vzponu lahko dopolnite s slikami in si zapišete najlepše vtise iz vašega pohoda. Tudi na štampiljko nismo pozabili!

4. Na seznamu koč TUKAJ pogledate katere koče so opremljene z  napravo za beleženje vzponov PeakCheck. Če vaša priljubljena gorska koča manjka na seznamu nas obvestite in poskusili jo bomo vključiti. 

5. Ko ponosno sami nase prisopihate do koče, poiščete napravo PeakCheck ter pod ekran prislonite vaš obesek. Na ekranu se izpiše "Vrh osvojen" in pohod je shranjen v vašo osebno virtualno planinsko knjižico.

6. Naslednji korak, ki nestrpno čaka na vas je, da napolnite knjižico z vašimi vzponi.

7. Tudi, če dnevno osvajate le en in isti vrh, je PeakCheck zanimiva dodatna vspodbuda za vzpon. Pod vsako lokacijo lahko v vsakem trenutku in za katerokoli obdobje spremljate število pohodov za vse prijavljene uporabnike. PeakCheck pa vas še dodatno spodbuja k osvajanju vrhov tudi preko izzivov TUKAJ in dogodkov TUKAJ.

Če imate kakšno vprašanje, poglejte  POGOSTA PRAŠANJA IN ODGOVORI. Če odgovora na vaše vprašanje ne najdete pa nam pošljite mail na: info@peakcheck.com ali nas pokličite na številko 040 759 169.

Z veseljem vam bomo pomagali.