Preprosto zabeleženi vzponi


Digitalna planinska knjižica


"PeakCheck" je zelo enostavno beleženje osvojenih vrhov v vašo knjižico vzponov na spletu. S ključkom, ki ga le prislonite k napravi na vrhu, beležite pohode po priljubljenih slovenskih hribih.

Seznam planinskih koč in gostišč, ki beležijo vzpone najdete TUKAJ

Za ključek v obliki obeska, ki ga uporabljate na vseh opremljenih vrhovih, povprašajte v gostišču na vrhu ali ga naročite preko spleta TUKAJ.

V knjižico vzponov tako shranjujete najlepše spomine iz potepanj in zbirate žige vrhov, ki se samodejno prikažejo ob zabeleženih vzponih. To imate le za sebe ali jo javno objavite. Vaš pohod, pa se prikaže v preglednici vseh zabeleženih vzponov na spletnem portalu.

In tu se zabava šele začne!

Z osvajanjem vrhov (vedno istega ali vedno drugega) tako sodelujete v različnih izzivih, ki jih pripravljamo čez leto in vas tako spodbujamo h gibanju v naravi. Ekipa PeakCheck pa vas nagrajuje za trud, sodelovanje in vztrajnost! Kateremu izzivu se lahko pridružite, če ključek že imate, preverite TUKAJ.

Prvi izziv!

Podajte se na PeakCheck transverzalo, ki se širi po slovenskih hribih. Ko boste s svojim ključkom zabeležili pohode na vseh vrhovih, ki imajo elektronsko beleženje vzponov vas čaka darilce. Pohitite, seznam hribov se daljša! Ko obhodite vse hribe, nam pošljete sporočilo, skupaj pregledamo rezultate in vas nagradimo za vaš trud.

PeakCheck pa je tudi odlična motivacija za družinske pohode, ki kaj hitro preide v igro in željo po gibanju v naravi.

Več o PeakCheck najdete TUKAJ.

Za dodatna vprašanja nam pošljite mail na: info@peakcheck.com ali pa pokličite na 040 759 169.