1. Simultani vzpon v hribe

Pred počitnicami vas izzivamo, da zabeležite še en vrh in poleg sobotnega ali nedeljskega izleta in malo rekreacije, sodelujete še v žrebu za lepe nagrade.Osrednji dogodek letošnjega leta se bo zgodil v soboto, 20. in nedeljo 21. junija, ko vas še zadnjič pred poletjem vabimo, da zabeležite svoj vzpon na

"1. Vseslovenskem simultanem vzponu v hribe"! Sprotno število vzponov, pa boste lahko spremljali na našem portalu!

Da bi se dogodku pridružili v čim večjem številu, smo tokrat pripravili popolnoma enostaven izziv, kjer morate v vikendu 20. ali 21. junija zabeležiti vsaj en vzpon. Med vsemi s ključkom PeakCheck.com zabeleženimi vzponi, pa bomo izžrebali:


- 1x Vikend oddih za dve osebi v družinskem hotelu Planinka v Savinjski dolini vikend paket za dve osebi   


- 1 x Polet s helikopterjem Robinson R44 za 15 min za dve osebi  

- 1 x Pohodniška softshell jakna Icepeak superge.si


Seveda pa morate imeti ključek PeakCheck, ki ga lahko naročite TUKAJ ali ga kupite na vrhu pohodniške točke pred ali na dan dogodka.  S ključkom lahko najprej zabeležite vzpon in šele nato opravite registracijo po vrnitvi domov. Pomembno je le, da se čim prej REGISTRIRATE, najkasneje do nedelje 21. junija do 24. ure! Kajti le tako boste sodelovali v žrebu za lepe nagrade.

Kje vse lahko zabeležite svoj vrh, si lahko ogledate TUKAJ!


Pridružite se izzivu, ki vas bo v soboto ali nedeljo pognal v hribe in naravo! S ključkom, ki ga boste uporabili na tem izzivu, sodelujete tudi na drugih izzivih in športnih prireditvah pod okriljem PeakCheck.com skozi celo leto! 


Glavni pokrovitelj dogodka je Zavarovalnica Triglav, ki nam je v tem letu pomagala pri opremi osmih novih vrhov z napravo PeakCheck. Hvala za podporo! 
Tako bomo v tem letu lahko pripravili številne nove izzive, športne dogodke in srečanja, ki vas bodo spodbujali k rekreaciji in gibanju v naravi!

Izziva se posamezniki udeležijo na lastno odgovornost! 


Poleg gibanja je pomembna tudi varnost, ki je ena izmed temeljnih smernic vseslovenske čistilne akcije Očistimo naše gore. Da bi se ljubitelji gora počutili še varneje, je Zavarovalnica Triglav razvila zavarovanje za pohodnike in planince. Več: TUKAJ


Zavarovanje za pohodnike