Jesenski izzivi

Jesenski izziv je zaključen med vsem prijavljenimi, ki ste se podajali na vrhove v mesecu septembru pa smo izbrali tri nagrajence!
In jih imamo! Tri nagrajence Jesenskega izziva. Čestitke za osvojene vrhove! To so:


Tinka 10 vzponov   Hidracijski pas Bolle
Panter  15 vzponov   sončna očala
AndrejR  32 vzponov   City track derezeNagrade za vse tri kategorije v prvem sklopu jesenskih izzivov poklanja Zavarovalnica Triglav, ki s svojo akcijo Očistimo gore spodbuja pohodnike k čistemu okolju in gibanju v naravi.

Zavarovanje za pohodnike 

Za sodelovanje na vseh izzivih potrebujete ključek za beleženje vzponov PeakCheck v kolikor ga še nimate ga naročite tukaj.
V kolikor vam je ljubše ključek lahko kupite na kateremkoli vrhu, ki že ima Peakcheck. Seznam najdete tu.

ZAČETEK IZZIVA:
 10. september 2015

KONEC IZZIVA:    10. oktober 2015

ŽREB NAGRAJENCEV: 13. oktober 2015

 


ZASTAVLJENI CILJ 5 VZPONOV: 


Za vse, ki se vsaj 1x na teden radi gibate v naravi, je izziv izjemno lahek. Nekomu, ki bo ta cilj dosegel, Zavarovalnica Triglav podarja Hidracijski pas Bolle, s katerim bodo podvigi še lažji.

Hidracijski pas 

 

ZASTAVLJENI CILJ 15 VZPONOV: 


Ste med tistimi, ki rekreacijo in hojo jemljete resno? Uživajte čim večkrat na svežem zraku, september je pravi čas za to. Z dosego 15-ih vzponov lahko prejmete kvalitetna sončna očala z visoko UV zaščito.

 Sončna očala


 

ZASTAVLJENI CILJ 30 VZPONOV: 


Dan brez vzpona je izgubljen, kajne ;)? Ker se hoji v višave verjetno ne boste odrekli niti ko bo padal sneg bo nekomu, ki bo dosegel najmanj 30 vzponov, Zavarovalnica Triglav podarila City track dereze, s katerimi boste na stezi bolj varni. 

 Dereze