Otvoritev sistema Hribolazec.si in PeakCheck na Joštu nad Kranjem

V soboto smo se zbrali v Stražišču pri Kranju, kjer je bilo zbirno mesto za vse, ki so se nam želeli pridružiti na otvoritvi novega sistema Hribolazec.si in PeakCheck.

V soboto smo se zbrali v Stražišču pri Kranju, kjer je bilo zbirno mesto za vse, ki so se nam želeli pridružiti na čistilni akciji Očistimo gore in planine. Ob vznožju je 300 pohodnikov prejelo opremo za čiščenje, majčke in ključek za beleženje vzponov Hribolazec.si. Podali smo se proti vrhu, kjer smo na Sodarjevi poti ob vstopu v gozd svoj vzpon zabeležili na stebričku Hribolazec.si.

Na vrhu nas je že pričakal Kuža pazi, ki je razveseljeval otroke in Damjana Golavšek, ki je ob otvoritvi otroškega igrišča v okviru projekta Otroci Triglava, zabavala najmlajše. Vsi pohodniki, ki so se udeležili skupnega pohoda, so prejeli tudi kosilo, ki so ga pripravili odlični gostitelji Doma na Joštu.

Nagrada za pobrane smeti po poti v obliki zabavnega druženja na vrhu je razveselila predvsem najmlajše, vendar tudi malo starejši niso nič manj uživali. Kljub ne najboljši napovedi, pa nas je celo dopoldne spremljalo sonce.

Tako smo z veselimi obrazi skupaj s smetmi zapustili Jošt. Joštarjem in Kranju z okolico pa smo na eno najbolj priljubljenih pohodniških točk pripeljali Hribolazec.si, ki bo pohodnikom ponudil predvsem dodatno motivacijo za še več vzponov na vrh in preko katetega od sedaj lahko zabeležite svoj vzpon preko PeakCheck. Več o uporai sistema PeakCheck in Hribolazec.si si lahko ogledate TUKAJ!

Kmalu spet na novi lokaciji, se vidimo v hribih!

Jošt nad Kranjem