Triglavi izziv

Pred poletjem in osrednjim dogodkom letošnjega leta, ki se bo simultano odvil 20.6. 2015 na vseh vrhovih kjer s svojim ključkom PeakCheck lahko zabeležite vzpon, vas vabimo na še en izziv.

Upamo, da ste v pomladnih mesecih skrbeli za veliko gibanja v naravi in s tem poskrbeli za vrhunsko motivacijo pri osvajanju novih izzivov in vrhov.  Če vam to morda še ni uspelo upamo, da vam bo naš izziv spodbudil željo po raziskovanju zelenih lepot Slovenije.

Za vas smo pripravili enostaven izziv z željo, da se poleg vsakodnevnega gibanja podate še na izlet v naravo in osvojite katerega od vrhov, ki vam je bil do zdaj še nepoznan. Za dodatno spodbudo bo tokrat poskrbela Zavarovalnica Triglav s praktičnimi nagradami, ki pohodniku vedno pridejo prav na pohodniških podvigih.

Med vsemi, ki boste do 19. junija 2015 petkrat osvojili vrh, od tega vsaj tri različne vrhove na kateremkoli hribu, kjer svoj vzpon lahko zabeležite s svojim PeakCheck ključkom, bomo izžrebali šest nagrajencev, ki prejmejo naslednje nagrade:

NAGRADA:

1 x city track dereze Zavarovalnice TriglavZavarovalnica Triglav Nagrade

2 x  ročna svetilka Zavarovalnice Triglav

3 x treking nogavice Zavarovalnice Triglav

 

ZAČETEK IZZIVA: 19. maj 2015

KONEC IZZIVA:    19. junij 2015

ŽREB NAGRAJENCEV: 22. junij 2015

Saj veste: »Gibanje je odgovor, vprašanje je nepomembno...« 

Pa varen korak!

Poleg gibanja je pomembna tudi varnost, ki je ena izmed temeljnih smernic vseslovenske čistilne akcije Očistimo naše gore. Da bi se ljubitelji gora počutili še varneje, je Zavarovalnica Triglav razvila zavarovanje za pohodnike in planince. Več: TUKAJ

 Zavarovanje za pohodnike